Fysiurgisk massage


Dybdegående massage som har en afhjælpende effekt på muskelinfiltrationer, spændinger, spændingshovedpine mm. Muskler og bindevæv gennemarbejdes og øger derved blodcirkulationen i kroppen. Den øgede blodgennemstrømning er bl.a. med til at give musklerne mere ilt og fjerne affaldsstoffer.
Kan også anvendes som en afslappende og afstressende behandling, hvilket kan forebygge deciderede muskelgener. Massagen giver større bevægelighed i muskler og led og øger ofte den almene velvære.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, men vil generelt:
– Øge blodcirkulationen
– Styrke immunforsvaret
– Fremme udskillelsen af affaldsstoffer
– Reducere stressreaktioner
– Give øget velvære

Varighed: 30-60 min.

 

Gravidmassage


Afslapning, afstresning og velvære til moderen og det ufødte barn.

Gravidmassage giver et roligt og afslappende pusterum til en belastet krop i en travl hverdag. Kan lindre graviditetsgener som:
– Væskeophobninger i fødder, ben og hænder
– Muskelspændinger
– Smerter i bækken/lænd
– Lægkramper
– Fordøjelsesbesvær
– Søvnbesvær/søvnløshed

Under gravidmassagen masseres hele kroppen for at give den optimale følelse af velvære. Vi tager en snak om konkrete gener og behov inden behandlingen, så hver massage tilpasses den enkelte.
Den gravide kan ligge på maven under massagen.

Varighed: 60 min.

 

Terapeutisk massage


Terapeutisk massage er en blid massageform der arbejder med samspillet mellem krop og psyke. Giver både velvære og en form for terapi. Hele kroppen arbejdes igennem med blide greb, strygninger og lette tryk på musklerne. Der løsnes op i de største spændinger i kroppen og der afsluttes med samlingsmassage af hele kroppen.
En god behandlingsform i stressede og travle perioder, hvor ro og hvile er en mangelvare.

Varighed: 60 min.

 

Massage til mødregrupper


Få afslappende og behagelig massage på skift, mens der afholdes mødregruppe.
En baby på armen, uhensigtsmæssige ammestillinger og en krop der gennem en lang graviditet har været belastet, giver spændinger i muskler og led.
Som nybagt mor kan det dog være svært at finde tid til, og mulighed for, at forkæle sig selv. Men da jeg kommer til jer, spares tid og besvær, idet mødregruppen på skift holder øje med baby, mens den enkelte mor er på briksen.
Kan også kombineres med undervisning i babymassage.
Kontakt mig for nærmere info.

Varighed: ca. 30 min massage pr person

 

Babymassage


Positiv, kærlig og omsorgsfuld berøring er befordrende for barnets udvikling og lærer dit barn hvor grænsen mellem egen krop og omverdenen går. Babymassage kan hjælpe dit barn til en roligere søvn samt hjælpe gennem kostskifte og ondt i maven.
Massagen foregår altid på barnets præmisser, og der er altid tid til amning/flaske, bleskift eller lignende. Nogle børn vil blive helt rolige og afslappede af massagen, andre vil blive kvikke og have lyst til leg. Det vigtigste er at det er en rar stund både for mor/far og barn. Uanset barnets humør vil du få grundig vejledning i massagen så du derhjemme kan integrere massage i jeres daglige rutiner. Babymassage er et skønt samspil mellem forældre og barn og jeg vil derfor gøre meget ud af at videregive teknikkerne, så du selv kan massere din baby i de situationer hvor barnet er i humør til en hyggestund.
Babymassage tilbydes enten i klinikken eller privat, hos eksempelvis mødregrupper. Kan også kombineres med massage af mødrene. Kontakt mig for yderligere info samt en specifik gruppepris.

Varighed: 30-60 min.