Kranio Sakral terapi


En blid, effektiv og rar behandlingsform som frigiver spændinger i led og muskler og giver optimale betingelser for cirkulation af blodet og hjernevæsken i kroppen.
Centralnervesystemet (som er kroppens ”computer”) bliver befriet ved de blide tryk og kroppen kan dermed ”reparere” sig selv.
Er meget velegnet til at sænke kroppens stressniveau og klienten vil opleve en dyb form for afspænding.

 

Fysiurgisk massage


Dybdegående massage som har en afhjælpende effekt på muskelinfiltrationer, spændinger, spændingshovedpine mm. Muskler og bindevæv gennemarbejdes og øger derved blodcirkulationen i kroppen. Den øgede blodgennemstrømning er bl.a. med til at give musklerne mere ilt og fjerne affaldsstoffer.
Kan også anvendes som en afslappende og afstressende behandling, hvilket kan forebygge deciderede muskelgener. Massagen giver større bevægelighed i muskler og led og øger ofte den almene velvære.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, men vil generelt:
– Øge blodcirkulationen
– Styrke immunforsvaret
– Fremme udskillelsen af affaldsstoffer
– Reducere stressreaktioner
– Give øget velvære

Gravidmassage


Afslapning, afstresning og velvære til moderen og det ufødte barn.

Gravidmassage giver et roligt og afslappende pusterum til en belastet krop i en travl hverdag. Kan lindre graviditetsgener som:
– Væskeophobninger i fødder, ben og hænder
– Muskelspændinger
– Smerter i bækken/lænd
– Lægkramper
– Fordøjelsesbesvær
– Søvnbesvær/søvnløshed

Under gravidmassagen masseres hele kroppen for at give den optimale følelse af velvære. Vi tager en snak om konkrete gener og behov inden behandlingen, så hver massage tilpasses den enkelte.
Den gravide kan ligge på maven under behandlingen.