Behandlinger

Kranio Sakral terapi


Kranio Sakral Terapi er en blid, effektiv og behagelig behandlingsform, hvor der med blide tryk arbejdes med at løsne spændinger og skævheder som belaster kroppens centralnervesystem. Behandlingen frigiver spændinger i led og muskulatur og giver optimale betingelser for cirkulation af blodet og hjernevæsken i kroppen. Centralnervesystemet (som er kroppens “computer”) bliver befriet ved de blide tryk, og kroppen får dermed mulighed for at regenerere. Kroppen er programmeret til at kunne reparere sig selv, når betingelserne er til stede. Dette er behandlingen medhjælpende til, da spændinger løsnes og eventuelle skævheder rettes. 
Er meget velegnet til at sænke kroppens stressniveau, og klienten vil ofte opleve en dyb form for afspænding grundet den blide og rolige behandlingsform.

 

Fysiurgisk massage


Dybdegående massage som har en afhjælpende effekt på muskelinfiltrationer, spændinger, spændingshovedpine mm. Muskler og bindevæv gennemarbejdes og øger derved blodcirkulationen i kroppen. Den øgede blodgennemstrømning er bl.a. med til at give musklerne mere ilt og fjerne affaldsstoffer.
Kan også anvendes som en afslappende og afstressende behandling, hvilket kan forebygge deciderede muskelgener. Massagen giver større bevægelighed i muskler og led og øger ofte den almene velvære.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, men vil generelt:
– Øge blodcirkulationen
– Styrke immunforsvaret
– Fremme udskillelsen af affaldsstoffer
– Reducere stressreaktioner
– Give øget velvære

Gravidmassage


Afslapning, afstresning og velvære til moderen og det ufødte barn.

Gravidmassage giver et roligt og afslappende pusterum til en belastet krop i en travl hverdag. Kan lindre graviditetsgener som:
– Væskeophobninger i fødder, ben og hænder
– Muskelspændinger
– Smerter i bækken/lænd
– Lægkramper
– Fordøjelsesbesvær
– Søvnbesvær/søvnløshed

Under gravidmassagen masseres hele kroppen for at give den optimale følelse af velvære. Vi tager en snak om konkrete gener og behov inden behandlingen, så hver massage tilpasses den enkelte.
Den gravide kan ligge på maven under behandlingen.

Gavekort


Der udstedes fine gavekort i klinikken på det beløb der ønskes. Kontakt mig gerne for aftale om afhentning.